PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Teoriprov / 1000 Frågor

Imorgon är det då dags för första skrivningarna. Det blir i ämnena radiokommunikation, luftfart generellt samt flygningens grundprinciper. Har under veckan suttit med 1000 Frågor (och Svar) och vill först och främst klaga på att det inte finns några frågor som direkt rör radiokom. ämnet, en del om radion finns säkert under andra ämnen (typ om regler) antar jag, men inte i ett eget ämne som det vi ska skriva prov på. Dåligt..

Det har gått lite sådär med frågorna tyvärr, har bara haft tid att sitta med dom på tågen till och från jobbet så det kanske kan vara lite för att jag varit trött, men en del småfel har det varit… nu återstår bara att kolla upp alla punkter jag har satt frågetecken på så finns det inte så mycket mer jag kan göra än så inför imorgon.

Klockan 10 är det ett nytt skolprov imorgon och sedan är det luftisprovet kring 13… Och det kan inte gå sämre än dåligt ;)

Comments are closed.