PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Barkarby och iPhones GPS

Skrev skolprovet idag för AirLaw och Flygoperativa procedurer, klarade båda, så blir skarpa imorgon… får se hur det går ;)

Bestämde mig för att gå ut till klubben idag och tänkte att jag nog skulle testa jobbtelefonens GPS och måste tyvärr säga att jag är rätt besviken, men det kan ju vara för att SIM kortet fortfarande är inaktiverat, hoppar online på måndag… Men det är svårt för den att få en fix och den har som best varit nere på 17 meters säkerhet och det är den inte ofta…

Efter provet så tänkte jag och Sebastian att vi skulle gå in till stan för motionens skull :) Träffade Jan på vägen ut ifrån klubben och han hade tänk ta sig till Barkarby och tillbaka och undrade om vi ville följa med, läckert tänkte vi :D Så nu har jag sätt Barkarby både ifrån luften och hällsat på i klubbstugan, samt träffat min blivande lärare :)

På väg dit tänkte jag att jag skulle testa GPSen i luften, men det var ett totalt fjasko, taket är nog lite tjockt på en PA28a, hoppas det kommer externa antenner till den…

Lite snabbt och hastigt skrivet för nu ska jag plugga lite inför imorgon =)

Comments are closed.