PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Akrobatikolycka

Hej hopp, här var det ett tag sedan jag skrev,,, mer om detta snart…

Hittade en video på aftonbladet om ett akrobatikplan som gick i backen, och det fångades på film,,, Piloten och den familj som satt i den bil som planet krockar med överlever, 1-0 till flyget :) Onödigt med en olycka men helt klart ”tumme-upp” för överlevandet.

Klippet finns på http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5515461.ab

Jag är ju då ingen expert, men jag skulle tippa på att han får en belastningsstall vid upptagningen, och det är även för sådana här händelser som det finns lagar och regler i Sverige om höjdminima och att göra akrobatik kring folkmassor…

Onödig olycka.

MEN, skönt att höra att dom klarade sig…

One Response to “Akrobatikolycka”

  1. juli 16th, 2009 at 10:48

    Tommy says:

    Uj, ja den var inte vacker….

    Som sagt: skönt att alla inblandade överlevde.