PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Bra eller dålig dag?

Bra dag: Igår fick jag tag på Sven som ville flyga med mig, både idag och imorgon

Dålig dag: Skulle gått och lagt mig 21:00 igår, blev inte förens något efter 22

Bra dag: Petade in uppdateringarna för Svenska Flygfält i helgen, så den är up-to-date

Dålig dag: Vaknade kring 23:30 igår kväll

Bra dag: Jag har ett bokat flygpass idag, ska gå ifrån jobbet 16:30

Dålig dag: Jag gick upp 05:45 för att ta mig till tåget som går 06:52. Detta tåg var inställt…

… äh, orka…

Det är nog en rätt bra dag ändå… Jag har ju ett bokat pass och vädret ser inte omöjligt ut, jobbet är rätt skojj, jag har matlåda (om nom nom…), mobilen och datorn fungerar tillsammans (via kabel för blåtand vill inte fungera…) och så har jag ju världens underbaraste tjej hemma! :), och vi har dessutom precis flyttat ihop :D… Okay, vi har bott tillsammans typ sedan vi började träffas men haft varsitt hem, men nu har hon sagt upp sin lägenhet och flyttat över sina grejjer till mig =D

Okay, det är en rätt bra dag,, fast jag hade tänkt sovit på tåget,, kan man ju fetglömma idag…

Nu ska jag nog skriva ett till inlägg om flyg istället…

Ah, juste, skulle skriva några tråkiga rader om ***-SJ… Idag hade jag ju gått upp i lagom tid för att hinna iväg till tåget i god tid,,, håller fortfarande på att anpassa morgonen till det nya läget… och bara för det så är tåget jag tänkt åka med försenat med över en timma, så det är i stort sätt inställt, eller ”samkörs” med ett senare tåg… så då hade jag ju kunnat sova en dryg halvtimma till så hade jag ändå hunnit med det här tåget istället… SKIT TÅG! SJ var mycke bättre när min pappa levde och körde… =(

Och så skulle jag få ett kort med en internet-kod igår när jag skulle åka hem, men dom var slut… *suck*… och inte fick jag något kaffe heller… skit samma,,, once bad, always bad…

Nu blir det flyg istället…

2 Responses to “Bra eller dålig dag?”

 1. juli 28th, 2009 at 21:57

  Tommy says:

  ha, ha….

  det blir bättre när du få komma upp i luften igen!

  Härligt med tjejen….alltid mysigare att bo tillsammans…

 2. juli 29th, 2009 at 19:59

  Sven says:

  mm :) Nu ska jag försöka skriva ett par rader om dagens äventyr :P