PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Bokade pass

Bokat pass både Måndag och Onsdag med Sven. Han frågade vad som var kvar och jag har skickat iväg den listan jag har (oklart om den är komplett… :P). Hoppas på att det kan bli ”Flygning vid max vikt” på måndag, annars vet jag inte vad det blir… Skulle vilja prova en ILS också, men jag behöver nog mer instrumenttid för att lyckas med det.

Sedan en rättelse ifrån ”Resultatet”: Det blev 3.1 timmar blocktid. 2.8 timmar tachnometer-tid.

Måste även säga att jag inte är nöjd med starterna under lång-navet. Nu när jag har tittat på filmerna ser jag att jag gled av banan mot vänster vid starten både på Barkarby och Norrköping. Jag tror att starten från Västerås blev bättre, men jag har nog ingen video ifrån den.

Men i alla fall, bokat pass både måndag och onsdag med Sven om väder, vind och flygplan tillåter.

Comments are closed.