PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Kort flygtur idag, med Jessica =D

Blev en kortare någon spontan flygtur idag =D (precis som det ska vara…). Fem minuter airborne för sedan blev det mörkt…

Jessica, hennes syster och mamma hämtade upp mig tillsammans med min flygväska vid stationen idag och vi drog ut till Johannisberg för en kortare flygtur. Jag hade tänkt att vi skulle göra ett par trafikvarv som uppvärmning/introduktion. Eftersom det där med att skynda inte riktigt är min starka sida drog tiden iväg något innan vi kom iväg och det hade börjat bli mörkare ute så vi körde bara ett varv med en fullstop vilket var bra för straxt efter landning gick det rätt fort för mörkret att rulla iväg.

Idag har jag alltså haft min första flygtur utan andra flygare *wiie*, Jag, Jessica och Cassandra.

Jessica vågar följa med fler gånger, SUCCESS!

Comments are closed.