PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Katana

Träffade Stefan idag för att flyga lite super-cub idag, men den hade stått ett par dagar utan motorvärmen så vi bytte så vi körde första passet i klubben DV20, Katana, istället.

Jag gillar Katanan :P, Super Cuben får vänta tills det blir vår igen,,,, Lektionen blev mer en intro till hur den är i luften och jag hoppas det blir fler pass innan jul (d.v.s. måndag eller tisdag :P)

Har flygit 5 minuter PA-28 också sedan sist, ska försöka skriva ner om det senare…

2 Responses to “Katana”

 1. december 21st, 2009 at 11:27

  Tommy says:

  Skönt att du varit uppe i luften lite.

  Har du någon bild på Katanan ? Har inte koll på hur en sådan ser ut, skall jag erkänna….

 2. december 21st, 2009 at 17:51

  Sven says:

  Hej! Har haft fullt upp med jobb och fritid (d.v.s. sova…) på sistone, har fortfarande flera olästa inlägg borta hos dig, ska se till att komma till skott snart… Äntligen jul-ledigt, ända fram till 11e januari :D Bilder på Katanan finns under http://www.ppla.se/2009/02/14/sylvesterloppet/ som är tagna ifrån förra vårens ”Sylvesterlopp”. Ska försöka få fram bättre bilder på den senare ;)