PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Snart gäller det

Nytt jobb, ny ork och ny månad, nu är det inte långt kvar tills det blir klara besked om skolningen kommer igång.

I dagsläget står det mellan Västerås och Eskilstunas respektive klubbar för skolning där jag vet att instruktören på den sistnämnda är jättetrevlig, men att VFK ligger klart bättre till geografiskt. Båda flygplatserna har ju fördelar i sig, EMFKs torn är inte alltid bemannad så där kommer man få öva på starter och landningar utan ”storebror” medan VFKs flygfält ligger under Hässlös torn (Stockholm-Västerås) viket ger träning att prata med tornet, även om tornet ligger på andra sidan vattnet…

Ekonomiskt ska det nog gå att putta igång, i alla fall teorin och ett par timmar. Får se vad lönen tillåter på nya jobbet.

Comments are closed.