PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Weeei, skollning!

Fick brev idag från VFK.nu om att det kommer igång en kurs, ser ut som om vi blir 6 personer :) Så nu saknas det bara lite pengar, å andra sidan fick jag mer lön idag än jag trott… men självklart så behövs det ännu mer pengar… många bäckar små :)

Första steget är ju att över huvud taget börja teorin, sedan måste jag fixa elevtillstånd, har varit inne hos polisen i alla fall och fixat med papper där, borde få svar från dom vilken dag som hälst, om det inte redan ligger hemma… Sedan är det läkaren och sist LFVs elevtillstånd… (och mer pengar ;))

Om jag inte blir av med jobbet eller får en massa oväntade utgifter så borde det bara saknas mellan 12 och 18 flygtimmar i kassan, + uppflygning och lite annat smått och gott… Fast det finns ju lite buffrar här och där inplannerade också, men dessa borde nog få ligga kvar ändå, ifall något händer.

Ne, nu är det dags att sova snart, lång dag imorgon, ska få börja jobba lite själv på jobbet och sedan är det TV-spel hela natten med några vänner i sthlm och Jessica :D

Comments are closed.