PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Utbildningen vs. blogg, och mig

Igentligen hade jag velat skriva om allt som hänt/händer med både teori, praktik och annat men tyvärr har inte tiden räckt till. Hade tid och ork funnits hade jag tänkt försöka lägga upp allt som vi gått igenom på teorin och alla tankar jag haft under flygningar. Jag har skrivit ner en del ifrån flygandet som inte kommit upp, får se om jag lyckas med det senare, men det blir som det blir. Eftersom jag nu bara har två prov kvar, och igentligen inga lektioner så kommer det kanske inte bli så mycke mer om teorin, om jag inte får lust att vräka ur mig något senare ;)

Nu har jag bara 1,5 vecka kvar på mitt jobb som provanställd, *hoppas hoppas* :). En vecka efter att jag började på jobbet började även flygteorin. Jobbet ligger i Sthlm och jag bor å pluggar ppl i Västerås. Efter drygt 5 månaders pendlande med teori både tisdagar och torsdagar kan jag nu säga att det inte är helt smärtfritt att jobba i en annan stad, men eftersom det bara är 1 kväll teori kvar nu (antagligen, och jag redan klarat ämnet :P) så känner jag att det finns ljus i slutet at tunneln, fast då kommer nästa problem, Flyglärare. Jag har fram tills nu flygit med ”Stefan”, men har inte fått komma upp i luften på snart en månad då han håller på att flytta ifrån Västerås och nu vet jag inte hur mycke han kommer kunna flyga på helgerna… Det har kommit upp en lapp om en ny lärare som kanske kan köra pass var 3e vecka, men vet inte om det fungerar helger också, eller om han tänkte sig, som ”Tommy” att det är vardagarna som gäller… ska ringa ikväll om jag hinner, orkar och kommer ihåg :)

Nee, nu känner jag att det är färdigskrivet om det här just nu :)

Comments are closed.