PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Byta flygklubb?

Funderar på att kanske byta flygklubb för det praktiska. Ska prata lite med jobbet, och kollar runt läget. Eftersom det är så svårt att få till timmar här i Västerås på en stabil basis när man jobbar i Stockholm så funderar jag på att kanske gå med i Barkarbys flygklubb. Har också försökt få kontakt med SAS och ”Stockholms” (Brommas) flygklubb… men dessa har inte svarat än =/…

Det var allt för idag, lite lösa tankar bara ;)

/Sven

2 Responses to “Byta flygklubb?”

 1. mars 13th, 2009 at 19:13

  Sven W says:

  Hej! Trist att min klubb, SFK, inte har svarat. Information om hur du blir ny medlem finns på http://www.stockholmsflygklubb.se/klubben/nya-medlemmar

  Efter att du skickat in ansökan tar det ett par veckor tills styrelsen har möte och kan välja in dig. Du kan också slå en signal till skolchefen Bengt, som kan berätta mer om tillgång till flyg- och lärartider. Kontaktuppgifter finns på http://www.stockholmsflygklubb.se/ta-flygcertifikat

 2. mars 16th, 2009 at 07:39

  Bosse says:

  Klart du ska komma till oss på Stockholms flygklubb.
  :-)