PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Barkarby here I come

Idag har jag pratat med både VFKs skolchef och Barkarbys skolchef och idag har jag begärt att få flytta teorin till Barkarby. Skolchefen i Barkarby skulle sätta igång arbetet imorgon sa han :)

Under tiden så ska jag försöka plugga färdigt AirLaw och OPS vilket inte är det lättaste, speciellt inte eftersom jag jobbar in lite flex på jobbet just nu, trillar in kring 08:20-08:30 och trillar hem igen kring 17:50, med 30 minuters lunch… hoppas orken håller i sig ;)

Blir rätt tajt att ta sig ifrån jobbet till Barkarby till 16:30, ska fråga om man skulle kunna tänkas börja 17:00 istället, fast jag vill ju inte vara besvärlig heller =/ Och ska snacka med jobbet när dom har tid om att flytta om lite arbetstider. Preliminärt så har dom sagt att det nog ska gå att lösa, får se hur det går sen ;)

Comments are closed.