PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Barkarby

16:15 Precis kommit ut till Barkarby, lite snö men läraren tror nog att det åka gå ändå =)

20:00 sitter på tåget som snart går… Fick in 1 timma till i boken idag :) kostar lite mer än Västerås men här får jag ju i alla fall flyga ;) Gickinte jättebra men det kändes okay. Men oj vad konstigt det kändes att komma in mot bana 06… En ganska snäv sväng…

2 Responses to “Barkarby”

  1. mars 24th, 2009 at 21:44

    Robert I says:

    Hej! Jag skulle helt enkelt vilja veta vilja böcker man ska köpa för att läsa in teorin. Tänkte göra det helt på egen hand, såg din lista med böcker. Försökte söka på dem på ett par vanliga boksajter men fick inte träff, har du något tips? Tack på förhand. // Robert; dykarn_rocks@hotmail.com

  2. mars 26th, 2009 at 08:24

    Sven says:

    Hejsan Robert, böckerna kan beställas på http://www.ksab.net/ om du går in under ”Utbildning PPL / UL / ATPL”, ”KSAB Teoripaket PPL”. Där kan du beställa ”Teoripaket för PPL”. Sedan behöver du också ett ”flygpaket” (under ”KSAB Flygpaket PPL”), ”Flygpaketet PPL”. Fast teoriböckerna är inte gjorda för självstudier och ett par av dom kräver typ att man har en lärare… Varför vill du läsa på egen hand? Att gå på teorilektionerna är ju halva nöjet :) Träffa folk och lyssna på ”warstories”.