PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Lite mer EK

Idag har varit en rätt tung dag på jobbet och jag kände mig inte helt tiptop… Men berättade det för Sven och han tyckte att vi skulle se hur det gick ändå…

Idag blev det 9 var och inga pådrag, 5 med Sven (efter att ha charmat till mig ett extra varv…) och 4 EK :) Blev 0,5 DK och 0,5 EK… Så totalt 21h, 0,8 EK :)

Hade hoppats på att dagen skulle bjuda på var för bana 06 vilket jag tycker är lite klurigt… Och så blev det =D

Varvet gick väll inte jättebra men okay, jag fick ju köra lite EK… Men jag viste att det inte skulle vara tiptop då jag var lite trött plus att det var bana 06, men jag är ändå grymt nöjd för att jag gick köra själv :)

Nu sitter jag på tåget hem och funderar på hur dagen varit och lyssnar på en podcast från en ny flygelev i Amerika… Hoppas det blir bra väder nästa vecka för jag har bokat lärare Sön, Mån, Tis och Onsdag… Har fått ihop 2 timmar denna vecka med hopp om lite mer tid på söndag. Mitt mål är att få in 2-3 timmar eller pass i veckan, men gärna mer :). Det skulle vara kul att bli klar innan Barkarby slår ihop, men det är nog att hoppas på för mycket…

Berättade för Sven att jag skulle vilja vara teorilärare för General Knowledge… Han tyckte att dom kanske kunde se till mitt önskemål… Men först ska jag sikta på mitt egna cert :)

Kom på en sak… När jag rullade bort till väntplatsen för bana 06 kom en anna kärra in mot Stäksön och då tycke jag att jag skulle vänta så jag skulle få gott om tid på mig, men fick vänta kring 5 minuter… Om det var ett bra val eller inte får folk välja, men det var rätt val för mig + att jag fick lite tid att varva ner lite på också och så hann jag ta ett kort med mobilen och två med kameran… Tänkte fråga om Sven vill ta ett kort utifrån när jag landar… om det passar, här är i alla fall kortet från min väntan på att banan skulle bli tillgänglig :)

2 Responses to “Lite mer EK”

 1. april 15th, 2009 at 19:48

  Tommy says:

  Härligt med bilder!

  Tycker du gjorde rätt val att vänta. Tjänar inget på att stressa. Precis som du säger hinner man tänka, andas och till och med ta bilder!

  Mera sånt! :-)

  /Tommy

 2. april 16th, 2009 at 12:25

  Sven says:

  Precis :) Speciellt om man redan är lite nervös innan :) Ska fråga läraren om han har lust att ta några kort nästa gång… för jag är rätt upptagen av flygandet när jag flyger :P + måste kolla mer runt om mig i varvet…