PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Sidvind och dåliga landningar

Blev sidvindslandningar idag, 2 med Kicki och 7 utan.

Dom med Kicki gick rätt okay men när jag släpte av henne vände vinden så det blev bana 06 och det gick inte alls lika bra. Började med ett pådrag och sedan blev 3 av mina studsar så sena att de fick bli fullstopp… Var lite tröttare idag än jag borde kanske… Det ska jag lära mig av :). Sedan var det lite hög fart på final för det var lite skumpig luft och så fick jag bara köra med två steg klaff… Och så borde jag ha korsat rodren mer, alltså både mer skev och mer pedal för Kicki berättade att man annars kan få liye uppsvep ifrån sidvinden… Så mer sidvindsövning vill jag ha…

Blev ingen video idag heller, men det var nog tur det :)

Nu har jag inga fler flygpass bokade heller förens lång nav:en… Men ska se om jag kan få in något ”hålla sig i trim” pass före det… Sedan låter det på Sven som om det inte finns så mycket mer att göra före nav-passet… Utan att resten bör komma efter… Kanske ska plugga en del radio istället då, men det är inte så skojj :)… Roligare att flyga ;)

Känner att jag sitter lite i kläm för jag vet inte riktigt vad jag ska göra när, men det löser sig nog efter nav-rundan… Men kommer nog inte bli klar före juli :( men men, var sak har sin tid och var tid har sin sak…

Hej så länge, nu ser jag fram emot att komma hem till min underbara flickvänn :)

Comments are closed.