PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Helgens tur till Johannisberg

Jag och en kompis ifrån Stockholm tog en kortare ( > 1h ) promenad ut till Johannisberg. Jag hade tänkt att det vore kul att visa hangaren och på vägen såg vi även att de hoppade fallskärm, vilket också skulle bli kul att se ifrån fältet.

Väl ute vid fältet så träffade vi Mathias och när jag berättat att vi var ute för att sniffa lite i hangaren så tyckte föreslog han att vi skulle ta ett varv över Västerås, ~20 minuter… läckert! så jag dränerade och rullade ut SE-KMI och hoppade in bak medans Mathias gjorde tillsynen. Sedan hoppade Mathias och Magnus in fram och det bar iväg… 30 minuter i luften vart ju inte helt fel istället för lite torrsim i hangaren :)

2 Responses to “Helgens tur till Johannisberg”

 1. september 10th, 2009 at 10:27

  Tommy says:

  Alltid gott med en liten flygtur.

  Kunna sitta som pax och bara kika, fota och njuta. :-)

 2. september 10th, 2009 at 11:02

  Sven says:

  =D Ibland är livet bara underbart ;)