PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Mer flyg

Blev två vändor till idag :)

Jag skulle flyga med Sventon idag men mötte Stefan i klubben så vi började med en kortare vända så jag kunde få känna på hur Katanan ter sig om man får en stall i sväng, d.v.s. vikning över en vinge. Har man kulan i mitten händer inte så mycket mer än att ju mer du inte följer med när yttre vingen viker sig desto snabbare viker den sig. Vi (mest Stefan faktiskt) gjorde ett par försök och vände sedan åter till fältet för att byta passagerare :)

Jag och Sventon tog en tur över City, passerade Hässlö och åkte lite över Mälaren, det var härligt väder och en lugn flygtur. Det här kan vi nog göra om fler ggr :)

Imorgon blir det nog en lugn dag, om inte Ufflo vill ut till fältet :P

Det var allt för idag, hej så länge :)

Comments are closed.