PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

En till tur med Jessica

Jag, Jessica och Linda tog oss ut till fältet idag för en tur i SE-IZG. Himlen var vit men molntaket låg som tur var över 1500 fot.

Linda hade inte heller åkt litet flyg förut så vi tog en lugn tur över City och åkte sedan lite över Mälaren innan det var dags att landa för att hinna med bussen hem. Vi flög i ca 35 minuter ”bara” men det var nog alldeles lagom som introduktion ;)

Både innan och efter flygningen träffade jag Leif som gick teorin tillsammans med mig och vi bestämde att vi skulle ta en tur ner till Skavsta imorgon, förutsatt väder och vind…, för att käka lunch.

Med dagens flygning har jag samlat på mig 99,8 timmar i min bok och med den planerade flygturen imorgon borde jag således passera 100 timmar imorgon, någon gång strax efter start :) Gäller alltså att planera flygningen lite extra noggrant ikväll :P

Ska se om jag får upp lite bilder när Jessica kommer hem med kameran ikväll…

Hej så länge!

Comments are closed.