PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Flygtur med Jessica

Nu var det ett tag sedan jag skrev en rad.

Nu är det bara 3 veckor kvar på jobbet i Stockholm, sedan har jag en vecka ledigt och sedan börjar jag här i Västerås, med blandade känslor. Jag trivs verkligen super på jobbet men det är kostsamt, på många plan, att pendla, så att slippa pendla är ett stort plus, men jag kommer sakna både jobbet och mina kolegor, men har jag tur korsar våra vägar fler gånger…

Nu över till flyget…

För ett tag sedan följde Jessica och hennes mamma med på en flygtur över hennes morfars hus. 45 minuter i luften blev det och vädret var lungt och fint men med lite nedsatt sikt, och imma på fönstren…

Det blev än vända över City (så klart…) och sedan vidare mot Dingtuna, Kolbäck och Strömsholm.

2 Responses to “Flygtur med Jessica”

  1. februari 8th, 2010 at 05:53

    Tommy says:

    Alltid surt att pendla….Det ryker så mycket av dagen man kan utnyttja bättre….som att flyga! :-)

  2. februari 8th, 2010 at 09:07

    Sven says:

    Precis :)