PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Flygturer

Mycket att göra nu, så tänket bara sammanfatta de senaste flygturerna :P

Flög en kortare vända igår med Mammas sambo, Peter. Vi tog en vända med Katanan mot Halstahammar, Köping och Galten. Blev kring 45 minuter i luften. Det har ju börjat bli lite skumpigt igen så nu känns det som att våren är här :) Kul att få träffa Peter lite mera, och alltid kul att flyga ;)

Idag blev det en till tur. Denna gång med en annan Peter. Pratade med en fallskärmshoppare igår om att ev. flyga lite men då vädret var kanon skulle dom istället koncentrera sig på att hoppa… men… Deras skjuts ut till fältet råkade fylla år idag, så vi flög lite istället. Mycket trevligt :) Får se om jag får tag på lite bilder han tog sen så ska jag lägga upp dom här :)

Det var allt för idag, nu ska vi göra lite påsk-käk hemma hos Jessicas familj :)

2 Responses to “Flygturer”

  1. april 3rd, 2010 at 22:13

    Pege says:

    Nöjet var helt på min sida. Tack än en gång.

  2. april 4th, 2010 at 06:14

    Sven says:

    Nejdå, nöjet var delat ;)