PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Flygning 2008-12-31 (KML)

Juppie, Det blev en liten vända på nyårsafton :)

Blev ”bara” 0.9 timmar, men det är betydligt mer än 0 timmar :) Lektionen gick i stort sätt ut på att öva planflykt och en kort introduktion till svängar. Själv så tycker jag att hålla sig upprätt med horisonten som referens inte är det lättaste. Det kommer nog utav all tid framför datorn när det är rätt lätt att snegla ner på instrumenten. Sedan kände jag också att jag nog var lite för mjuk i rodren så nästa gång blir det lite större utslag. Stefan, som vi kallar honom här (läraren), tyckte också att jag skulle ”ta för mig lite mer” så det blir till att sno spakarna nästa gång ;) Vädret var i alla fall rätt fint och det var kul att få komma upp, men som läraren sa så är det nog till att vara lite mer ”agro” som gäller…

Comments are closed.