PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Flygning 2009-01-05

Hade bokat KML idag men det visade sig att vänster stötdämpare hade lagt av totalt så det såg inte direkt ljust ut. Som en prins på en haest rullade IZG in till plattan och vi lyckades komma upp även idag. Fast jag måste säga att det nog inte gick tiptop idag, huvudet var nog inte riktigt med, men kom i alla fall ihåg att titta ut innan jag påbörjade svängar ;)

Blev några orena stigande svängar (nästan alla) och några överskjutningar med höjder (nästan alla) och sånt, helt enkelt inte så bra… men det blir nog bättre nästa gång. Fick rulla ut planet idag i alla fall :)

Läraren belv lite mer precis idag med vad han menade med att ta för sig också, lite tydligare roderutslag, ”självsäkra” roder. Jag vet precis vad han menar men det är rätt lätt att lixom vänta ut planet också, så det ska jag försöka fixa nästa gång.

Nästa gång tycker han att det kanske skulle vara lite mer radio på mitt bord fast jag tänker nog endå försöka få till en till lektion med lite mer grundläggande övningar. Är inte riktigt van vid att inte kunna ”leka själv när jag känner för det”, utan att bara kunna öva när det finns lärare med tid…

Sedan så lyckades jag bli av med min mobiltelefon idag, ajj ajj ajj, fast den lyckas hitta hem igen, tack Stefan :) Hade tagit ett par mjukisbyxor ovanpå mina jeans och hade då lagt ner mobilen i mjukis-fickan vilket fick till följd att den lyckats gömma sig någon stans i lärarens bil, men nu har den hittat hem och jag ska köpa långkallingar imorgon.. och eftersom det är min blogg får jag skriva precis vad jag vill (i stort sätt) ;)

Comments are closed.