PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Flygning 2009-01-07 (KMI)

Ringde en annan lärare igår på eftermiddagen för att kolla om han hade möjlighet att köra lite repetition med mig, låt oss kalla denna läraren för Tommy. Tommy tyckte att om jag kunde komma ut till fältet till klockan 8 i dag så skulle vi nog kunna ordna något, vilket jag självklart sa ja till. Blev lite cirklar och lite rak flygning, och jag måste nog säga att det gick lite bättre idag :) Inte perfekt men helt klart bättre. Fortfarande svårt att hålla höjden i svängar men det kommer nog med tiden :)…

Blev lite radio idag också :) Eller nästan all faktiskt, mycke lättare när man kan leka papegoja och bara säga efter Tommy :)

Jag fick lyfta igen fast nosen släppte lite tidigt,, baktungt ;) men det också bli bättre länsta gång, och fy f*n vad det hoppade när vi kom upp på 300 fot, men det var nog relativt lugnt igentligen, men mycke hopp för min ovana mage.

Har bokat flygplan imorgon bitti igen, får se hur det går. :)

Comments are closed.