PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Mer trafikvarv

Blev mer trafikvarv igår. Fick också prova på en avbruten start samt att läraren visade hur man gör vid motorbortfall pÅ 500 fot… Det var en maskin som fick riktigt motorbortfall på 700 ft förra veckan, men det gick bra och dom gjorde en medvindslandning…

Mina landningar då? Lite blandad kvalitèt. Läraren sa att några blev väldigt bra (han kanske sa rätt bra… minns inte exakt =D) och att dom flesta vart okay… Hade svårt att hålla farten på medvinden, ska ha 90-100 knop men jag höll 80-90… så till nästa gång ska jag hålla farten samt att jag flög lite lågt vissa varv… så se till att hålla höjden på medvinden. Sedan så ska jag söka mer mot mittlinjen och jobba mer med fötterna… Så en hel del att tänka på… Och så ska jag läsa på om navigering i elevhandboken.

Kom på att jag glömmer 2 steg klaff före sväng till bas…

Comments are closed.