PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

RollOut 09 Lördag

Vilken dag, vilket väder, och vilken solbränna… Jag har fått solexem tror jag =(

Till dagens stora höjdpunkter hör en DC-3 och Tunnan.

Hade tänkt att gå hemifrån klockan 9 för att vara ute på Hässlö till 10, sen som man är så var jag inte iväg förens 09.15 och sedan behövde jag gå förbi Coop Extra för att köpa solkräm och dricka och till råga på det så tog jag en dålig väg vilket lädde till en omväg =/, Nåja, 10.30 var jag i alla fall framme… det jag hade missat var några maskiner på inflygning…

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dagen, tänkte mest lägga ut bilderna från idag…

Träffade Mohammed och Leo kring entrén. En bit in träffade jag Ove från VFK som var där med sin MRC 4S SE-XXC. Senare träffade jag även Daniel, Per och Mattias ifrån teorin. Per skulle igentligen bara varit ute vid fältet som åskådare men han åkte på lite springpojks-göra så honom såg jag inte så mycke av.

Det som var lite extra under shoven var att få se J29 Tunnan flyga en lätt formation med två de Havilland DH.100 Vampire (Tunnan var helt underbar).

Utöver shoven så nämnde jag en DC-3, det var igentligen två styckna men jag var bara inne i den ena. Jag fick även avnjuta att se när dessa två både startade sina motorer och sedan startade för att flyga hem när dagen var slut.

Det var även en häftig akrobatikshow i början på programmet.

Mitt i programmet hade Ferrari ett par bilar de ville visa upp, över 250 Km/h på rullbanan pratade dom om i högtalarna…

Ah, glömde nästan, ett radiostyrt segelplan körde ett par varv över besökarna också….

Skulle gärna krympt fotona lite, men jag lyckades missa att få med mig laddaren till datorn så jag har lite ont om tid att ladda upp bilderna på :P… opps… Sedan så blir inte bilderna jättebra när man har max zoom

.

Comments are closed.