PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Planering för långnav, träff 1

Första träffen… Vi hade inte alla kartor som behövdes men vi körde på så långt vi kunde… Ska köra ett pass till nästa måndag med alla kartor till hands och en lärare… Så det löser sig nog :) Har beställt nya ICAO kartor för Stockholm och Göteborg i alla fall, resten skulle Sven ha, tror vi :)

Bara en liten update på vägen…

2 Responses to “Planering för långnav, träff 1”

 1. maj 28th, 2009 at 05:38

  Tommy says:

  Härligt.

  Alltid kul med planering tycker jag.

  Lova att du säger till om din långnav tar dig förbi Göteborg och Säve (ESGP).
  En studs kan du ju alltid ta, så skall jag smita ut och fota dig. :-)

 2. maj 28th, 2009 at 06:53

  Sven says:

  Vi ska göra en fullstop på Säve för att käka lunch och tanka, vet inte vilken tid dock, men förmiddagen tisdagen den 9e är planen :) Vi ska vara tillbaka på Barkarby före 17.00 i alla fall, om det ger en tidsuppfattning :)