PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Lightspeed Zulu

Nu har jag hunnit testa mina lurar under två flygturer, OMG!!!

Jag tänkte jag skulle ta mig en ordentlig funderare på om lurarna kändes värda en förmögenhet de avverkat. Vid pådraget efter en studs brukar maskinen kunna kännas lite extra högljud, tycker jag, så jag tänkte att det skulle bli ett bra test för dom.

När vi rullade tillbaka till plattan kom jag på att jag inte alls tänkt på att jag skulle testa lurarna vid fullgas… vilket nog faktiskt var ett rätt bra resultat ;)

Efter dagens andra äventyr måste jag bara säga att jag gillar verkligen mina lurar…

Hörlurarna sitter jättebra på huvudet, de plockar bort lagom mycket buller och har jättebra ljud. De plockar bort mer ljud ju högre det är, men inte på ett sätt som gör det svårt att höra förändringar i motorn.

Kort och gott så gillar jag verkligen mina lurar ;) Och än så länge måste jag säga att dom är lätt värda pengarna.

Det jag inte gillar med lurarna är att de är känsliga för mobiltelefoner, de störs när mobilerna söker nät eller ansluter samtal, men det kan jag leva med ;) En annan sak är att det kommer ett konstig ljud om man ruskar på huvudet, men det är inte så stort att det är ett problem egentligen, och hur ofta måste man ruska på huvudet när man flyger?

Jag tycker om mitt headset ;) Jag återkommer när jag har något mer att tillägga, men jag vill säga att det var ett riktigt bra köp. Skulle vara trevligt om de var lite billigare, men om man inte har vägarna förbi USA blir det svårt, http://www.flyg-gps.se säljer dom för 8895 kr och han som säljer dom verkar vara en bra kille. <- smygreklam

2 Responses to “Lightspeed Zulu”

 1. oktober 22nd, 2009 at 14:16

  Tommy says:

  Kul att läsa dina första reaktioner på dina Zulu.

  Det är ju i luften man får den riktiga testen.
  Härligt att du är nöjd. :-)

 2. oktober 22nd, 2009 at 14:58

  Sven says:

  Jo, dom är underbara :D Blev ju en tur dagen efter vilket bara bidrog till ”nöjdheten” :)