PPL-A Flygcertifikat

Att skaffa flygcertifikat

Flower

Nyårsflyg med mamma

Mamma och hennes famil (Peter och hans två söner) hälsade på på nyårsdagen så vi passade på att besöka fältet för en kortare flygtur.

Det blev en kortare vända över Mälaren innan skymningens intåg men det var kul att få visa vad jag ägnat min fritid åt :) Mamma vart i alla fall nöjd med flygturen :) (jag också  ;)).

Enligt Göran lyckades jag plocka klubbens första flygning för året, hehe =D

2 Responses to “Nyårsflyg med mamma”

  1. januari 2nd, 2010 at 20:37

    Niklas Larsson says:

    Kul grej, jag har läst din blogg ett tag nu. Kul att läsa om folk som flyger i ren allmänhet. Hade ingen aning om vem du var, men nu vet jag. Det var jag som satt och skrev prov på klubben när du kom och när du gick. Lycka till med flygningen i fortsättningen!

  2. januari 2nd, 2010 at 21:29

    Sven says:

    Schyst! Kul att du skriver en rad :) Hur hittade du hit, och hur går det för dig med din utbildning, var det ATPL teori? Jag antar att du flygit en del i dina dagar då, men häng med upp någon gång om du vill, alltid kul med sällskap :)